5 Липня 2019
Новини

Знайшли з кляпом у роті: гардеробницю з ВР зґвалтували і вбили

Знайшли з кляпом у роті: гардеробницю з ВР зґвалтували і вбили

Співробітницю Верховної Ради знайшли мертвою в кукурудзяному полі.

Вбивство 66-річної Антоніни Шпир, яка за деякими даними працювала гардеробницею у Верховній Раді, стало обростати моторошними подробицями. У поліції повідомили, що на тілі жінки, яке було виявлено в кукурудзяному полі між селищами Вільне і Юрівка в Макарівському районі Київської області, виявлено сліди насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області, пише РБК-Україна.

Так, тіло жінки, яка зникла ще 29 червня, було виявлено 3 липня. На її тілі є сліди задушення. Але від цього вона вмерла чи ні, стане відомо після проведення судової медичної експертизи.

Крім того, в поліції не підтвердили, що жінка працювала гардеробницею у Верховній Раді. За словами правоохоронців, які спілкувалися з родичами загиблої, останні нічого не говорили з приводу місця роботи Антоніни Шпир.

«Просто сказали, що вона пенсіонерка», – додали в обласній поліції.

Тим не менш, журналісти, які працювали у ВР, підтверджують, що жінка дійсно працювала гардеробницею в будівлі Парламенту. Вони згадують «тьотю Тоню», як привітну і добру людину.

«Тільки що дізнався, що вбили тьотю Тоню – гардеробницю в Раді. Царство небесне. Морок несусвітній. Навіть не хочу питати про поліцію та інше...» – пише Антон Підлуцький.

Відзначимо, що в мережі пишуть, що родичі шукали жінку своїми силами, а поліція не робила яких-небудь дій по виявленню зниклої.

Тим не менш в поліції повідомили, що родичі Антоніни Шпир звернувся до них лише на другий день зникнення – 1 червня, і після двох днів пошуків її тіло було виявлено.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група, кінологи, судово-медичний експерт. За попередніми даними смерть жінки настала в результаті механічної асфіксії - удушення», – повідомили правоохоронці.

За інформацією видання Страна, жінку знайшли з кляпом у роті. Також є припущення, що її могли зґвалтувати. Про це розповідають місцеві жителі.

«Її зґвалтували і вбили. У нас у всіх, просто в голові не вкладається. Зараз всі в селі бояться маніяка», – розповів один з жителів села.

Антоніна Федорівна зникла 29 червня. Жінка вийшла з маршрутки Фастів – Юрівка між селами Вільне і Юрівка і пішла через кукурудзяне поле в напрямку села Деминівка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, згвалтування, вбивство, кримінал
В тему

Останні матеріали