Донедавна в нашому кулінарному лексиконі не було слова «смузі». Тепер же всі чудово знають, що це таке і що з цим робити.
Але прогрес не стоїть на місці і тепер стрічки соціальних мереж рясніють новою модною стравою – смузі-боулом, пише сайт Євгена Клопотенка.
Насправді це той самий смузі, тільки більш густий, і подається він у вигляді супу, часто з різними добавками з корисних насіння і горіхів. Пропонуємо приготувати смузі-боул з банана і смородини – просто, поживно і дуже смачно.


Cкладові
4 банани
300 г чорної смородини
10 г ванільного цукру
Насіння льону (на око)
Волоський горіх (на око)
1 гілочка м'яти (для прикраси)
Покроковий рецепт
Банани очистіть від шкірки і поріжте великими шматочками. Перекладіть банани в харчової поліетиленовий пакет і відправте в морозилку на 1 годину.
Дістаньте банан з морозилки, викладіть в чашу блендера, додайте смородину і ванільний цукор і перебийте до однорідного стану протягом 1-2 хвилин. Розлийте суміш по тарілках, прикрасьте ягодами і м'ятою. При бажанні можете додати у смузі насіння льону і горіхи.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.