4 Липня 2019
Новини

Слідами Януковича: у Зеленського переплутали столицю Канади (фото)

Слідами Януковича: у Зеленського переплутали столицю Канади (фото)

Прес-служба президента Володимира Зеленського переплутала столицю Канади Оттаву із найбільшим містом країни Торонто. На сайті глави Української держави публікація анонсу з помилкою датована ще 1 липня.

Про це розповіла перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, передає РБК-Україна.

Також був опублікований скрін із некоректною інформацією на офіційному інтернет-представництві президента.

«До уваги прес- служби президента. Столиця Канади – Оттава. Не Торонто. Це 5 клас середньої школи, урок географії. Негоже, аби на сайті президента добу висіла інфа, що Торонто – це «столиця Канади»... Насправді, це яскравий маркер, що нові обличчя – не завжди компетентні і професійні...., навіть якщо працювали в західних медіа і мають диплом», - зауважила Геращенко.

Також вона додала, що фото зробив уважний Олександр Черевко.

Зазначимо, що прес-служба пізніше відредагувала інформацію про візит Зеленського до Канади. У виправленому анонсі значиться, що президент «візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні, що проходитиме у найбільшому місті Канади, столиці провінції Онтаріо – Торонто».

Крім того, Геращенко «на всяк випадок» влаштувала лікнеп для прес-служби глави держави і нагадала назви столиць кількох країн. При цьому у випадку із Нідерландами і сама допустила помилку, але оперативно виправила і визнала свій «промах».

«Про всяк випадок, лікнеп. Столиця Туреччини – Анкара, а не Стамбул... Столиця США – Вашингтон, а не Нью-Йорк. А то мало куди наступний візит. А ми переживаємо, щоб все було добре.

P.S. Столиця Нідерландів – Амстердам. Уряд і королівська резиденція - в Гаазі. Як і міжнародні суди. Визнаю опєчатку . Хороший привід всім пригадати географію», - йдеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст з України про матч із російським клубом: «Як мінімум одна москальська пика ляже»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Світ, суспільство, Фото, Курйози
В тему