4 Липня 2019
Новини

«Він царствений, великий, сильний»: у Могилевської роман із зіркою світової опери (фото)

«Він царствений, великий, сильний»: у Могилевської роман із зіркою світової опери (фото)

Популярну українську співачку, якій раніше приписували стосунки із партнером по «Танцях із зірками» хореографом Ігорем Яременком, запідозрили в новому зв’язку.

З’явилися чутки, що народна артистка України закрутила роман з українським оперним співаком Олександром Цимбалюком, передають «Факти».

Артистів стали часто помічати разом, наприклад, на відпочинку на яхті з друзями.

«З Наталкою ми знайомі років зо три. Познайомилися в Одесі, практично у відкритому морі. Ми зустрілися на яхті, на яку нас запросили спільні друзі. Так що познайомилися в морі, як дельфін і русалка. Дуже романтично», – розповів про знайомство з Могилевською Цимбалюк.

Теплі стосунки позначились і на творчості артистів. Наталя і Олександр презентували першу дуетну пісню «Стереодень», яку виконали під час концерту на «Морвокзалі» в Одесі, де народився Олександр.

«Завжди, коли Саша з’являється на сцені, у мене перехоплює подих. Царствений, великий, сильний голос, і такий же він сам. Жінки по всьому світу обожнюють його, і не просто так. Він для мене – Елвіс в опері», – не приховує своєї симпатії Наталя.

Шанувальники помітили, як ніжно Наталя і Олександр дивилися одне на одного і обіймалися на сцені. А в фіналі співак дбайливо накинув на Могилевську свій піджак.

Нагадаємо, Олександр Цимбалюк народився в Одесі, зараз живе в Європі. Його гастролі розписані до 2023 року: партії в Міланській опері L’scala, Лондоні, Берліні... Він входить у п’ятірку найкращих басів світу.

Варто відзначити, що останнім часом Наталя дуже змінилася – обрізала своє довге волосся, змінила імідж. У Мережі співачка кокетливо ділиться пікантними знімками в купальнику і може похвалитися стрункою фігурою, над якою щодня працює.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему