Гречана каша – чудовий варіант для легкого сніданку.
Варто доповнити її копченими ковбасками, а саму крупу зварити у зеленому чаї, пише сайт Євгена Клопотенка.
Виходить дуже смачно та небанально.


Складові
100 г гречаної крупи
20 мл зелений чай (заварений)
50 г копчених ковбаскок
2 шт. томатів (чері)
10 г пармезану (тертого)
Олія соняшникова (для смаження).
Покроковий рецепт
Заварити зелений чай. Беріть нейтральні сорти чаю, які не дають сильної гіркоти. У невеличку каструлю засипати крупу, залити зеленим чаєм та поставити варитися на середній вогонь.
Коли гречка у зеленому чаї закипить, додати ковбаску, порізану невеличкими шматочками, та варити до готовності.
На невеличкій сковороді з рослинною олією обсмажити томати, нарізані крупним кубиком. Готову кашу викласти на тарілку, додати томати та посипати пармезаном.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.