2 Липня 2019
Новини

Матір хлопчика, знайденого мертвим у валізі в Чернівцях, оголосили в розшук (фото 21+)

Матір хлопчика, знайденого мертвим у валізі в Чернівцях, оголосили в розшук (фото 21+)

Поліція встановила особу і розшукує матір хлопчика, знайденого мертвим у валізі.

У Чернівцях встановили матір хлопчика, тіло якого кілька днів тому виявили в валізі, покинутій біля недобудови. Про цей моторошний інцидент написав у своєму Facebook перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

«Встановлюємо місцеперебування матері хлопчика, якого знайшли мертвим у валізі в Чернівцях, – Пилявської Ганни Олександрівни, 1977 року народження, уродженки Хмельницької області», – написав у соцмережі поліцейський чиновник. І навів прикмети розшукуваної жінки: зріст 160-170 см, середньої статури, темне волосся, хвилясте із червонуватим відтінком, стрижка під каре, темно-зелені очі, нарощені вії. А також тату – у вигляді корони на зап’ястку та «ловець снів із головами двох вовків» на передпліччі.

Усіх, кому відомо будь-що про матір загиблого хлопчика, просять телефонувати на лінію 102.

Нагадаємо, 27 червня на околиці Чернівців, біля недобудови, у червоній валізі виявили тіло маленького хлопчика із слідами насильницької смерті. За даними ГУ НП у Чернівецькій області, валізу виявили перехожі, які і сповістили правоохоронців про страшну знахідку. Прибулі на місце поліцейські встановили, що у валізі мертва дитина віком до трьох років. За фактом загибелі дитини Садгірське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за статтею 115 «Умисне вбивство».

Окремі подробиці цього злочину з’ясували журналісти ТСН. Зокрема, що дитина, чиє тіло виявили у валізі під стінами недубодованого супермаркету, була сильно побита. Про це телевізійникам розповіли люди, що живуть неподалік довгобуду і яким слідчі показували фото дитини. Одна із тутешніх мешканок згадала, що за день до того, як була зроблена страшна знахідка, бачила чоловіка із жінкою, які несли червону валізу. Ті йшли не до зупинки, а в протилежний бік. Виглядали бідно, а валіза була нова. «Я ще подумала: такі непоказні, а на моря їдуть», – відзначила очевидиця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, вбивство, діти
В тему