2 Липня 2019
Новини

На Запоріжжі неуважний дідусь «викрав» із дитсадка чужу внучку

На Запоріжжі неуважний дідусь «викрав» із дитсадка чужу внучку

Курйозний випадок стався у Запорізькій області.

На Запоріжжі із садка викрали 5-річну дитину, та завершилося все у цьому випадку благополучно. Як виявилося, дитину із дошкільного закладу забрав старший чоловік, який переплутав із цією дівчинкою власну онуку. Тим часом для розкриття «викрадення» на ноги підійняли всю запорізьку поліцію.

Про цей дещо комічний інцидент написав у своїй соцмережі заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

«Із курйозів сьогодення. Сьогодні ввечері до поліції Запорізької області звернулася жіночка – невідомий з дитячого садочка викрав її доньку, 2014 р. н., вихователю назвався дідусем.

На розшук дитини по тривозі був піднятий весь особовий склад поліції області, й дитину разом з дідусем знайшли.

Дідусь при затриманні пояснив, що він приїхав у гості до своїх дітей та вирішив забрати з дитячого садочка онуку, яку не бачив протягом двох років, але забрати з садочка він повинен був зовсім іншу дитину, 2015 р. н... Він просто переплутав свою онуку з іншою дитиною, а вихователька дитячого садка була на підміні та не встигла вивчити всіх батьків дітей групи, тому й віддала без будь-яких питань дівчинку, на яку дідусь вказав як на свою онуку.

Рідна ж онука діда чекала весь час у садочку.

Ось так і буває в нашому житті», – ідеться у дописі поліцейського чиновника. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, запоріжжя, Курйози
В тему