2 Липня 2019
Новини

У Рівному затримали водія з наркотиками і бурштином

У Рівному затримали водія з наркотиками і бурштином

У місті Рівному, на перехресті вулиць Богоявленська – Князя Романа, екіпаж патрульної поліції помітив авто «Мітсубісі Галант», який рухався з порушеннями ПДР.

29-річний водій був позбавлений права кермування та був у явному стані наркотичного сп’яніння. Рівнянин нервував та намагався втекти, але був затриманий, повідомляють у поліції.

У сумці у нього виявили пакетики з речовиною, ймовірно наркотичного походження, та пристрої для куріння. На місце викликали слідчих. Надалі в автомобілі знайшли комплект іноземних номерних знаків, які належали цьому транспортному засобу та камінь, схожий на бурштин.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (за керування в стані сп’яніння по відмові та винесли постанови за ч.5 та ч.6 ст.121 (за порушення правил користування ременями безпеки та за керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу) та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП.

Читайте також:

У Рівному п’яний за кермом зламав карусель (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, рівне, водій, наркотики, бурштин
В тему

Останні матеріали