1 Липня 2019
Новини

Під час сонячного та місячного затемнення Україна отримає «ляпас»

Під час сонячного та місячного затемнення Україна отримає «ляпас»

На Україну чекають зовнішньополітичні невдачі у період  двох затемнень. Нагадаємо, що завтра, 2 липня, буде сонячне затемнення, а 17 липня – місячне.

«Але в підсумку ці невеликі поразки приведуть до перемоги», – сказав OBOZREVATEL астролог Віктор Базилей.

За його словами, «на карту України ці затемнення потрапляють в область іміджу і зовнішньої політики», причому, вони починають «працювати» за кілька тижнів або місяців до затемнення і продовжують «працювати» через певний час після них.

Так, як пояснив астролог, неприємна для України ситуація в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), де було прийнято рішення про повернення Російської Федерації в цю структуру, також відбулося в аурі поточного коридору затемнень.

За прогнозами Віктора Базилея, «ми побачимо рухи, що стосуються зовнішньополітичного курсу країни, будуть якісь невдачі, але в підсумку вони приведуть до перемоги. Як кажуть, програти битву, але виграти війну. В історичній перспективі і в стратегічному плані ми виграємо».

«Україна отримає «ляпаса», але пізніше ми зрозуміємо, що це така дурниця, на яку не варто зважати, що вона не варта виїденого яйця, що вона не матиме негативних наслідків», – підкреслив астролог.

Так,  астролог Ефа Форіна розповіла про те, що необхідно зробити, щоб «запрограмувати щастя і удачу».

Яким знакам Зодіаку загрожує сонячне затемнення

2 липня 2019 роки відбудеться сонячне затемнення.

Кожне затемнення по-своєму унікальне, не виняток і сонячне затемнення 2 липня. Його пік випадає на 19:24 за Гринвічем, або на 22:24 за київським часом, і буде відбуватися в знаку Рак. Затемнення можна буде спостерігати в районі Тихого океану, в кількох країнах Південної Америки. Ми в Україні його не побачимо.

Рак – досить містичний знак Зодіаку. Він знаходиться в зв'язці з Козерогом. Тому люди, народжені під цими знаками, відчують вплив затемнення більше. Воно також торкнеться Овнів, Тельців і Скорпіонів.

Застереження, що стосуються сонячного затемнення, такі: підвищується небезпека аварійних ситуацій, скандалів, емоційних зривів, неконтрольованої агресії, некерованості людськими ресурсами, загострення захворювань, особливо серцево-судинних.

Крім того, люди будуть схильні піддаватися на лестощі. Людині будуть говорити: «який ти хороший, який ти класний». У певний момент він втрачає контроль, і від нього дуже легко можна отримати якісь дивіденди.

Слід ставитися з великою обережністю до нових знайомств, особливо до романтичних, які відбуваються в затемнення. Вони можуть впливати на наше життя як з хорошої точки зору, так і з поганої. Небезпека полягає в тому, що можна не побачити справжні мотиви свого нового знайомого (знайомої). Наприклад, користь або щось подібне.

Що можна робити? Прийнято вважати, що на сонячне затемнення ми щось отримуємо, на місячне – від чогось позбавляємося. Я використовую будь-яке затемнення для усунення негативу і додавання в своє життя бажаних моментів.

Можна програмувати собі щастя і удачу шляхом проведення певних медитативних практик.

Наприклад, можна взяти 2 жовті свічки, поставити між ними склянку води. За кілька хвилин до піку затемнення потрібно сісти в медитацію обличчям на схід. Бажано в зручному вільному одязі, не синтетичному. Необхідно уявити ту одну-єдину ситуацію, яку ви хотіли б бачити реалізованою в своєму житті. Щоб якось вирішилась справа, або щоб події розвивалися певним сприятливим чином.

Можна намалювати бажане майбутнє на папері. Єдине, на що зверніть увагу: коли ви зображуєте себе, ногами ви повинні стояти на землі, а не витати в повітрі. У вас повинна бути опора.

Можна використовувати і «карти бажань» - наклеювати символи того, що ви хочете, на окремий аркуш або полотно. Якщо помістити його в південно-східний або південний сектор квартири, це працюватиме чудово. Добре такі карти працюють, якщо вішати їх на холодильник або в спальні – в тому місці, куди ви дивитеся відразу ж після пробудження.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, затемнення
В тему

Останні матеріали