26 Червня 2019
Новини

Жорстокі канікули: співмешканець бабусі намагався зґвалтувати її 10-річну онуку

Жорстокі канікули: співмешканець бабусі намагався зґвалтувати її 10-річну онуку

У Черкаській області чоловік намагався зґвалтувати 10-річну внучку своєї співмешканки, яка приїхала до бабусі на канікули. Дівчинку врятував маленький брат, який підняв крик.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook, передає «Час Пік».

Інцидент стався 25 червня. 59-річного чоловіка затримала поліція, місцева прокуратура вирішує, чи залишати його під вартою.

За словами господині будинку, працюючи на городі, вона почула крик онука, який рвався в будинок, але двері чомусь були закриті. Коли жінка потрапила в дім, вона побачила заплакану внучку.

За словами дівчинки, після того, як вона залишилася в будинку зі співмешканцем бабусі, він завів її в спальню, зняв з неї одяг і завалив на ліжко. Дитина плакала і просила покидька не чіпати її, однак чоловіка зупинив тільки крик маленького хлопчика за дверима.

Останнім часом по країні прокотилася хвиля злочинів сексуального характеру відносно неповнолітніх дітей.

Так, у Фастові затримано чоловіка, який з приятелем два роки ґвалтував власних малолітніх дочок. У Запоріжжі кіберполіція затримала педофіла, який ґвалтував дворічну дитину своєї співмешканки. В обох випадках покидьки знімали свої «ігрища» на відео.

На думку В’ячеслава Аброськіна, в Україні необхідно створити відкритий реєстр педофілів. Він вважає, що люди повинні знати, хто проживає поруч із ними, щоб убезпечити своїх дітей. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, педофіли, черкаси
В тему