25 Червня 2019
Новини

«Прес-блондинка»: в Україну повернулась одна з коханок Януковича

«Прес-блондинка»: в Україну повернулась одна з коханок Януковича

«Прес-білявка» Олена Березовська, яка після втечі Віктора Януковича в 2014 році переїхала в Росію, повернулася в Україну.

Про це з власних джерел дізналося видання «Вісті».

До Революції Гідності Березовська входила в журналістський пул президента Віктора Януковича, з яким їй приписували стосунки. Після Євромайдану разом зі своїм скинутим покровителем вона втекла до Російської Федерації. Там працювала головним редактором пропагандистського видання «Україна.ру», заснованого РІА «Росія сьогодні» (рупор Кремля, сумнозвісна «Раша Тудей»).

У вересні 2015 року коханка екс-президента – втікача потрапила до санкційного списку, а з травня 2017 року постановою РНБО їй було заборонено в’їздити в Україну і накладено арешт на майно.

Раніше бажання повернутися на Батьківщину висловив і сам Янукович. Як розповідав його адвокат, екс-президент має намір домогтися зняття всіх звинувачень, висунутих проти нього в Україні, а також оскаржить уже винесений вирок.

Тим часом політологи – у зв’язку зі зміною політичного курсу з приходом нової влади – прогнозують скоре повернення до нашої країни топ- чиновників режиму «Проффесора» – екс-глави АП Андрія Клюєва, колишніх першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова й генпрокурора – любителя позолоти Віктора Пшонки. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, віктор янукович, регіонали
В тему