25 Червня 2019
Новини

Віктор Павлік покинув дружину і сина заради удвічі молодшої красуні (фото)

Віктор Павлік покинув дружину і сина заради удвічі молодшої красуні (фото)

Відомий український співак Віктор Павлік, який мав намір йти в політику, ошелешив шанувальників несподіваною новиною – він розлучився з дружиною Ларисою та пішов до молодої коханої.

Серце співака підкорила 25-річна Катерина Репяхова, яка є концертним директором артиста, інформують Факти.

На сторінці Катерини в Instagram дійсно багато фото з Віктором, вони разом подорожують, відпочивають, відзначали 25-річчя Каті в колі друзів і родичів дівчини. На знімках пара не приховує відносин, всюди в обіймах і щасливо посміхається.

«Найдорожче, що є в моєму житті», - підписала дівчина фото з мамою і з коханим.

Віктор Павлік підтвердив роман із Катериною. Він зізнався, що у нього дійсно роман з Катериною. Вони вже три з половиною роки разом, але приховували свої відносини, щоб не поранити близьких Віктора – дружину і сина, якому довелося боротися зі страшною хворобою.

«Ми не даємо інтерв’ю на цю тему. Вона для нас все ще дуже особиста. З Ларисою ми розлучилися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, буду підтримувати і робити для них з сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро полюбили один одного. Ми хочемо, щоб всі були щасливі», - сказав Віктор Павлік

Дівчина каже, що з дитинства є фанаткою артиста. Перший раз зустрілася з кумиром, коли їй було років 7. Тоді вона відпочивала в Трускавці з мамою, куди співак приїжджав з концертами. Дівчина обожнювала творчість Віктора Павліка і одного разу зважилася покласти йому записку в букет, в якій захоплювалася його творчістю і талантом. Тоді вона навіть уявити не могла, що колись у неї будуть відносини з артистом.

Все вирішив випадок. Виявилося, що вони зупинилися в одному готелі, в сусідніх номерах. Обмінялися контактами, почали спілкуватися в соціальній мережі, зрідка зустрічалися. Потім Катя стала концертним директором артиста. Незабаром робочі відносини переросли в більш глибокі.

«В один день він просто взяв і переїхав до мене. Тоді я вже задумалася, чи я правильно роблю. Привіз всі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла образ життя Віктора – віддалася концертної діяльності і творчої частини його життя. Все взяла в свої руки і стало простіше, тому що раніше у нього було своє життя, у мене – своє. Тепер це стало справою сімейною, можна сказати. Так і живемо – на колесах », - каже Катерина.

Якщо згадати біографію Віктора Павліка – то він ще той ловелас. За плечима у артиста три шлюби і троє дітей. Вперше він одружився в 18 років на дівчині Ліді, яка незабаром народила йому сина Олександра. Але цей шлюб довго не протримався. Нової дружиною Павлика стала Світлана, яка подарувала йому доньку Христину. Але і цей шлюб дав тріщину.

З приходом популярності Віктор користувався все більшим успіхом у жінок і незабаром закрутив роман з танцівницею Ларисою, яка і стала його третьою дружиною. Вона народила йому сина Павла, якому зараз 19 років. Хлопець бореться з онкологічним захворюванням. Після лікування в Ізраїлі він пішов на поправку.

Оформляти нові відносини артист поки не поспішає. Каже, на все свій час. Якщо і зважитися на такий крок, то точно не буде афішувати це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий різний: спокусливі світлини Кіану Рівза

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Фото
В тему