25 Червня 2019
Новини

Під Дніпром біля полігону курсанти підстрелили підлітка

Під Дніпром біля полігону курсанти підстрелили підлітка

У Дніпропетровській області, селі Партизанське, біля навчально-тренувального полігону був поранений 15-річний хлопець.

Наразі полтавське слідче теруправління ДБР розслідує обставини поранення.   

Як повідомили в Полтавському теруправлінні ДБР, за попередньою інформацією, 24 червня близько 11.00, під час навчально-тренувальних стрільб з автоматичної зброї курсантів 1-го курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, вогнепальне поранення в область правого стегна отримав підліток 2004 року народження.

Отримавши інформацію, слідчі ДБР оперативно виїхали на місце події. Триває комплекс невідкладних слідчих дій, а також з'ясовується, при яких обставинах потерпілий виявився на лінії вогню. В даний час хлопець прооперований в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні. Йому видалили кулю з правого стегна.

Кістки не пошкоджені. Загрози життю немає. Повідомляється, що розпочато досудове розслідування за фактом недбалості посадових осіб Дніпропетровського держуніверситету внутрішніх справ при організації проведення навчально-тренувальних стрільб (ч.1 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3-х років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, зброя, дніпро
В тему