24 Червня 2019
Новини

Володимир Зеленський балотуватиметься до ВР у Глухові

Володимир Зеленський балотуватиметься до ВР у Глухові

Центрвиборчком зареєстрував кандидатом у нардепи по округу №159 (Глухів, Сумська область) Зеленського Володимира Сергійовича. Він балотується до Верховної Ради як самовисуванець.

Про це повідомляє Громадське.

Зазначається, що Володимир Зеленський народився 19 листопада 1985 року у Сумах, де проживає і нині, має вищу освіту та тимчасово не працює.

У своїй передвиборчій програмі, яка складається з однієї сторінки, кандидат зазначає, що «Змінить Україну на краще».

Загалом на сайті ЦВК, окрім кандидата від Сумщини, зареєстровані ще 6 Зеленських: Василь Сергійович, Микола Володимирович, Олег Вікторович, Олександр Іванович, Сергій Олександрович, Ярослав Миколайович. Усі вони балотуватимуться як самовисуванці.

Нагадаємо, 21 червя в Комітеті виборців України заявили, що в одномандатних округах по країні масово реєструються кандидати-клони президентської політичної сили «Слуга народу». Так звані кандидати-клони реєструються як самовисуванці, але при цьому в основних відомостях про себе зазначають, що вони є представниками громадських організацій, благодійних фондів, приватних підприємств із назвою «Слуга народу». Зокрема, за інформацією КВУ, такі випадки зафіксували щонайменше на 5 округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Слузі народу» зробили заяву стосовно майбутнього прем’єр-міністра

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, суспільство, володимир зеленський, вибори 2019
В тему