25 Червня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Яйця на сніданок – це чудово, і такі сніданки можна урізноманітнити.

Ще один спосіб приготувати яєчний сніданок – приготувати яйця Бенедикт. Це дуже популярна страва у Америці та Європі, яка міцно закріпилася у багатьох українських ресторанах, ідеться на сайті Євгена Клопотенка.

Пропонуємо приготувати її вдома, тим паче, це дуже й дуже просто.

Реклама

Cкладові

    2 яйця

    1 цибуля

    50 г бекону

    2 тости

    50 г вершкового масла

    1 ст. л. оцту

Для соусу «Голандез»

    65 г вершкового масла

    3 яєчних жовтки

    1 ч. л. води

    1 ст. л. лимонного соку

Покроковий рецепт

    Дрібно наріжте цибулю, бекон наріжте невеликими брусочками.

    У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, зменште вогонь і влийте туди оцет. Розмішайте воду, зробивши воронку. Акуратно розбийте в воронку води яйце, трохи перемішайте і варити 2-3 хвилини. Дістаньте шумівкою і викладіть на щільне паперовий рушник, щоб вода вбралася.

    На пательні розтопіть вершкове масло і підсмажте тости. Цибулю обсмажте з беконом.

    Приготуйте голландський соус. Поставте каструлю на парову баню – на каструлю з водою поставте миску, щоб вона не торкалася води. У миску покладіть 65 г вершкового масла, розтопіть його, помішуючи віночком, і посоліть. В окремій мисці збийте яйце і тонкою цівкою влийте яйце в масло, збийте і додайте лимонний сік.

    Сформуйте страву: на тости викладіть бекон з цибулею, зверху яйце і полийте соусом голландез.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування, рецепти
Реклама
В тему
Реклама