24 Червня 2019
Новини

У «Слузі народу» зробили заяву стосовно майбутнього прем’єр-міністра

У «Слузі народу» зробили заяву стосовно майбутнього прем’єр-міністра

У Зе!штабі пропонують внести у список претендентів  на пост глави уряду маловідомих фахівців. А потім «спитати в українців, кого вони хочуть».

Стосовно основної кандидатури на місце прем’єр-міністра України, в команді президента Володимира Зеленського на цьому етапі схиляються до того, щоб спитати думку народу. Принаймні таку позицію озвучив в інтерв’ю «Українській правді» глава штабу політичної партії «Слуга народу», кандидат у нардепи Олександр Корнієнко.

«Ми ще людей запитаємо, кого вони хочуть бачити прем’єром. Може, вони хочуть бачити Бойка чи Тимошенко, тому що їх у списку написали, а інших не написали», – сказав він.

«Давайте напишемо ще кілька прізвищ маловідомих, але пояснимо, що це якийсь топ-менеджер всесвітньо визнаний або професійна людина, яка вміє керувати», – додав він.

Зі слів Корнієнка, штабовики політсили обговорюють не конкретну кандидатуру, а якості, якими повинен володіти майбутній глава уряду.

«Це повинен бути технократ, відв’язаний від політики, але з проблемою контактів із політиками, або це буде політик із політичною відповідальністю, але з проблемою технократизму і управління. Можливо, якийсь третій варіант. Тут треба дискутувати. Ми дискутуємо», – підсумував він.

При цьому про готовність удруге очолити Кабмін уже заявив чинний прем’єр Володимир Гройсман.  «Майже 8,13 % людей хочуть, щоб Гройсман був наступним прем’єр-міністром. Моє проходження в парламент дає можливість привести професійну команду і нести відповідальність. І я зможу претендувати тоді на посаду прем’єр-міністра», – зазначив очільник КМУ у програмі «Право на владу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, кабінет міністрів
В тему