24 Червня 2019
Новини

«Радянський нафталін»: КПУ не пустили на вибори

«Радянський нафталін»: КПУ не пустили на вибори

У Центральній виборчій комісії відмовили у реєстрації списку КПУ.

Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Комуністичної партії України, в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, повідомляє Радіо Свобода.

Також відмовлено в реєстрації представника цієї політичної партії в ЦВК з правом дорадчого голосу.

Детальної мотивації в повідомленні ЦВК для преси не наведено, сам текст постанови про це наразі ще не оприлюднений.

На цьому ж засіданні Центрвиборчком зареєстрував партійні списки партій «Об’єднання «Самопоміч» і «Незалежність», загалом 153 кандидатів. Крім того, комісія зареєструвала 228 кандидатів, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування, і 77 кандидатів, висунутих політичними партіями, в одномандатних округах.

Таким чином, повідомили в ЦВК, на цей час в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1 тисячу 380 кандидатів у народні депутати, в тому числі тих, які балотуються в порядку самовисування, – 1 тисячу 155, висунутих політичними партіями – 225. А у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі наразі зареєстровані 1 тисячу 313 кандидатів, включених до виборчих списків 10 політичних партій.

Читайте також:

«Повстання живих мерців»: комуніст Симоненко заявив про участь у президентських перегонах

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, кпу, політична партія, вибори, цвк
В тему