23 Червня 2019
Новини

«Не Нотр-Дам»: під Києвом згорів будинок, де знімали серіал «Свати» (фото)

«Не Нотр-Дам»: під Києвом згорів будинок, де знімали серіал «Свати» (фото)

У селі Горенка, що в Києво-святошинському районі, майже вщент вигорів будинок, де студія «Квартал 95» кілька років знімала свій популярний телесеріал.

У селі Горенка на Київщині згорів будинок, у якому знімався телесеріал «Свати» виробництва «Кварталу 95». Про це повідомляє популярний серед киян паблік dtp.kiev.uа

Пожежники повідомили автору допису, що вогнем знищено половину будівлі. Наразі не повідомляється, чи хтось з людей постраждав у пожежі у будинку, що «засвітився» у комедійному серіалі. Також не вказується причина загоряння.

Відзначимо, в цьому будинку в Горенці «Сватів» знімали у період із 2007 по 2012 рік. За сценарієм, тут проживала сім’я головних героїв – подружжя Валентина та Івана Горенків. До слова, господаря будинку в телесеріалі грав російський актор Федір Добронравов, якому в 2017 році СБУ заборонила в’їзд до України – підтримував анексію Ериму та робив антиукраїнські заяви. Дещо згодом Мінкульт України вніс Добронравова у так званий «чорний список» осіб, які становлять загрозу національній безпеці. Того ж дня в Україні вказаний серіал офіційно потрапив під заборону. Після чого канал «1+1» розпочав судову тяганину з міністерством.

Та вже 14 червня після зміни влади Добронравова викреслили з переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, Фото
В тему