22 Червня 2019
Новини

«Щоб від покидьків, які ґвалтують дітей, цуралися»: петиція про захист дітей від сексуального насильства

«Щоб від покидьків, які ґвалтують дітей, цуралися»: петиція  про захист дітей від сексуального насильства

Згідно дослідження Ради Європи, 21% опитаних дітей в Україні зазнавали сексуального насильства.

Тож для захисту дітей із 27 травня 2019 триває збір підписів на підтримання петиції, в якій зокрема йдеться про хімічну кастрацію педофілів.

Підтримати петицію просить і перший заступник голови національної поліції України В’ячеслав Аброськин.

«Це вбиті діти: Анастасія Балябіна та Тетяна Мізина із Севастополя, Аліна Васютіна з Донецької, Аліса Оніщук з Харківської, Дарія Лук’яненко з Одеської областей, які були зґвалтовані та вбиті. Це діти, заради яких я особисто для себе прийняв рішення зробити все можливе, щоб покидьки, які ґвалтують дітей за свої злочинні дії несли відповідальність не тільки кримінальну, а щоб від них цуралися, як від звірів, протягом всього їх життя.

Сьогодні я дякую всім небайдужим громадянам нашої країни, які підтримали петицію до ВР України щодо підтримки законопроекту #6607 про посилення покарання за статеві злочини відносно дітей. Це тільки один крок до забезпечення захисту наших дітей, але цей крок ми зробили разом й нас вже 26 тисяч», - йдеться у повідомленні.

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/5739?fbclid=IwAR3WXtlL00AX3NFTKCwDtNSOFs94bGbQnmB0o6ac77qvvh_zXCd9Zyp_JgM

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, згвалтування, кастрація, педофіли
В тему