21 Червня 2019
Новини

«Завидна наречена»: молодша донька Гройсмана стала співвласницею ТРЦ

«Завидна наречена»: молодша донька Гройсмана стала співвласницею ТРЦ

Христина Гройсман внесла в статутний капітал 26 250 гривень.

19-річна Христина, молодша дочка прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, з’явилася в переліку керівних посад ТОВ «Магігранд». Це фірма, якій належить земля і будівля торгового комплексу «Магігранд» на вулиці Келецькій у Вінниці, пише «Страна.юа».

ТРЦ «Магігранд»

Загальна площа ТРЦ (цьогоріч відзначали його 10-річчя) становить 13 800 кв. м, складається він із п’яти поверхів. На третьому поверсі розмістився найбільший спорткомплекс Вінниці – «Спортлайф», також тут є магазини, кафе і ресторани.

Христина Гройсман із батьками і старшою сестрою на сімейному фото/Дівчата виросли

Засновницею товариства з обмеженою відповідальністю є Олена Гройсман, дружина прем’єра, і ось віднедавна в документації фігурує і їхня спільна дочка Христина.

Спочатку в Олена володіла часткою у 80 % статутного капіталу, але вона 10 % з них переписала на дочку. Відповідні документи виявилися в розпорядженні журналістів.

Другий засновник ТОВ «Магігранд» – Дмитро Немерський. Згідно з даними реєстру юридичних осіб, він також обіймає посаду директора фірми.

Діяльність контори – надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.Якщо простіше – вони здають приміщення в оренду під магазини й інші види діяльності в торговому центрі «Магігранд».

Що стосується молодшої доньки глави уряду, то свого часу ЗМІ писали, що Христина Гройсман вчилася в Лондоні. Кілька років тому вона стала студенткою приватної школи-пансіонату CATS College і цього річ уже мала вибрати виш і вступити. Як свідчать рекламні брошури коледжу, будь-який випускник цієї приватної школи-пансіону може стати студентом найкращих вузів Великобританії, таких як Кембридж і Оксфорд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир гройсман, трц, вінниця
В тему