Твій корисний сніданок
Смажені гриби з яйцем пашот – це ще один дивовижно смачний рецепт у вашій скарбничці сніданків.
До того ж, радять використовувати саме декілька видів грибів – гливи та печериці, ідеться на сайті Євгена Клопотенка.
Вони мають різний смак та різну структуру. Тому разом створюють дивовижне поєднання. Я впевнений: якщо ви почнете ранок з такої страви, день пройде просто чудово!
Як приготувати смажені гриби з яйцем пашот і лососем
Cкладові:
100 г печериць;
100 г глив;
20 г гарбузового насіння;
1 яйце;
30 г слабосоленого лосося;
2 шматочки вершкового масла;
за смаком петрушка;
сіль, перець.
Покроковий рецепт
Гриби помийте, наріжте великими шматками й обсмажте на вершковому маслі з додаванням солі та перцю, доки гриби не стануть м’якими.
Відваріть яйце пашот. У невеличкій каструлі доведіть воду до кипіння, додайте оцет, за допомогою ложки зробіть воронку та розбийте туди яйце. Відваріть протягом 3 хвилин, дістаньте шумівкою й дайте воді добре стекти. Відкладіть на тарілку.
Викладіть на тарілку гриби, зверху викладіть тонкі скибочки слабосоленого лосося та яйце пашот. Посипте гарбузовим насінням і подрібненою петрушкою. Жовток з яйця грає роль соусу, тому на самому початку розріжте яйце та змішайте жовток із грибами та рибою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.