21 Червня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Смажені гриби з яйцем пашот – це ще один дивовижно смачний рецепт у вашій скарбничці сніданків.

До того ж, радять використовувати саме декілька видів грибів – гливи та печериці, ідеться на сайті Євгена Клопотенка.

Вони мають різний смак та різну структуру. Тому разом створюють дивовижне поєднання. Я впевнений: якщо ви почнете ранок з такої страви, день пройде просто чудово!

Як приготувати смажені гриби з яйцем пашот і лососем

Cкладові:

    100 г печериць;

    100 г глив;

    20 г гарбузового насіння;

    1 яйце;

    30 г слабосоленого лосося;

    2 шматочки вершкового масла;

    за смаком петрушка;

    сіль, перець.

Покроковий рецепт

    Гриби помийте, наріжте великими шматками й обсмажте на вершковому маслі з додаванням солі та перцю, доки гриби не стануть м’якими.

    Відваріть яйце пашот. У невеличкій каструлі доведіть воду до кипіння, додайте оцет, за допомогою ложки зробіть воронку та розбийте туди яйце. Відваріть протягом 3 хвилин, дістаньте шумівкою й дайте воді добре стекти. Відкладіть на тарілку.

    Викладіть на тарілку гриби, зверху викладіть тонкі скибочки слабосоленого лосося та яйце пашот. Посипте гарбузовим насінням і подрібненою петрушкою. Жовток з яйця грає роль соусу, тому на самому початку розріжте яйце та змішайте жовток із грибами та рибою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування
В тему