20 Червня 2019
Новини

#День_без_поліетилену: флешмоб в Україні

#День_без_поліетилену: флешмоб в Україні

3 липня 2019 Україна приєднається до святкування Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів (International Plastic Bag-Free Day).

З цього приводу Міністерство екології та природних ресурсів України закликало всіх людей приєднатися до флешмобу #День_без_поліетилену і на один день відмовитися від використання поліетилену.

«Людина не може жити тільки без кисню. Без інших речей – може. Думаю, що один день без поліетиленових пакетів українці зможуть прожити без втрат і психологічних травм.

Я, як міністр екології, закликаю зробити це 3 липня в Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів. Це означає, що ви повинні спробувати обійтися без пластикових пакетів. Їм давно є прекрасні альтернативи у вигляді екоторб, паперових пакетів, зроблених власноруч сіток – названих у народі «авоськами». Насправді альтернатив багато. Тут все залежить від вашої фантазії», – написав на своїй сторінці у Facebook міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Акція покликана привернути увагу до проблеми надмірного споживання одноразових пластикових виробів і забруднення навколишнього середовища пластиковими відходами. До флешмобу закликають приєднатися всі великі магазини та супермаркети.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, флешмоб, поліетиленові пакети, #день_без_поліетилену
В тему