19 Червня 2019
Новини

В наступному сезоні ціни на тепло знизяться на 15-20% – Гройсман

В наступному сезоні ціни на тепло знизяться на 15-20% – Гройсман

На наступне засідання уряду Міністерство регіонального розвитку і Мінюст мають внести свої пропозиції щодо економічно обґрунтованого зниження цін на тепло і гарячу воду.

Мається на увазі  наступний опалювальний сезон, що дасть можливість скоротити ціни на послуги на 15-20%. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

«Я даю зараз доручення Міністерству регіонального розвитку, Міністерству юстиції про те, щоб внести на наступне засідання уряду питання про економічно обґрунтоване обмеження цін на тепло і гарячу воду, яке набере чинності з наступного опалювального сезону... Я вважаю, що таким рішенням можна досягти зменшення цін на тепло в наступному опалювальному сезоні при рівних умовах на 15-20%», — зазначив прем’єр.

За його словами, вартість гігакалорії при оплаті за послуги централізованого теплопостачання коливається в залежності від населеного пункту від 1200 грн до 4000 грн і навіть вище, хоча вартість газу в країні стала. Причому суттєво нижча вона в тих містах, влада яких спрямовувала значні кошти в тепло модернізацію і енергоефективність.

При цьому він додав, що у компаній є 6 місяців на інвентаризацію обладнання і систем теплопостачання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, міністерство юстиції, теплопостачання, комунальні послуги
В тему

Останні матеріали