18 Червня 2019
Новини

Любителям халяви китайська влада необачно запропонувала Ferrari за $ 250 (фото)

Любителям халяви китайська влада необачно запропонувала Ferrari за $ 250 (фото)

Цікава історія розгорілася в Китаї навколо Ferrari 599 GTB з сумнівним минулим. Суд виставив на торги кинутий суперкар всього за 250 доларів, при тому, що він повністю справний.

Про це повідомляє АвтоЦентр.

Справа в тому, що раніше цей Ferrari потрапив в ДТП (про це пишуть місцеві ЗМІ), хоча видимих пошкоджень у машини немає. Власник машини втік з місця аварії, тому вона дісталася поліцейським. Під час перевірки з’ясовувалося, що суперкар був не застрахований і не зареєстрований - ті номери, які на ньому закріплені, є підробкою.

А оскільки Ferrari виявився не легалізований, його виставили на торги як металобрухт. Спочатку машина була оцінена в 350 доларів, але суд вирішив «скинути сотку», оскільки автомобілем і далі не можна буде користуватися - ним хіба що можна поповнити чиюсь статичну колекцію. До того ж, навздогін до самого авто покладається ще й штраф в 1,4 тисячі доларів за простий парковці.

Спочатку торги за автомобіль йшли добре, за автомобіль вирішили поборотися кілька тисяч чоловік, але потім новина про «халяви» розійшлася по мережі і влада зняла суперкар з продажу для «врегулювання».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син нардепа замішаний у секс-скандалі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему