19 Червня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Багато рецептів сніданків нашвидкуруч пропонують приготувати вівсяну кашу.

Нам із дитинства розповідали про її користь, намагаючись згодувати чергову порцію позбавлених смаку вуглеводів, пише Метро.

Настав час відкоригувати давні спогади, довести собі, що вівсянка може бути смачною.

Беремо невелике зелене яблуко, очищаємо та нарізаємо кубиками. Ретельно промиваємо жменю родзинок.

Висипаємо фрукти в каструлю, додаємо столову ложку вівсяних пластівців, заливаємо склянкою молока (або води, якщо ви не переносите молочні продукти).

Ставимо на маленький вогонь, додавши сіль, корицю, гвоздику за смаком. Варимо 4–5 хвилин, помішуючи.

Потім знімаємо з вогню, закриваємо кришкою. Чекаємо ще кілька хвилин. Викладаємо на тарілку, поливаємо кашу ложкою меду та насолоджуємося новим смаком вівсянки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування
В тему

Останні матеріали