18 Червня 2019
Новини

«Пішла на танці і пропала»: 11-річну дівчинку п’яту добу шукає вся Україна

«Пішла на танці і пропала»: 11-річну дівчинку п’яту добу шукає вся Україна

Дашу Лук’яненко з Іванівки все ще не знайшли. Дитина зникла за дивних обставин по дорозі на гурток.

Зникнення на Одещині 11-річної Даринки Лук’яненко щодня обростає чутками, а шахраї навіть почали вимагати гроші у батьків  нібито за інформацію про їхню дитину, йшлося в сюжеті ТСН.19.30.

Пошуковці раніше прочесали практично увесь район, а сьогодні тут уже не видно загонів людей, які б обходили околиці села.  Правоохоронці припускають: найімовірніше, дитину кудись вивезли.

Відслідковують автівки, які проїжджали через село у час, коли зникла дівчинка. Зокрема, у соцмережах користувачі зараз поширюють фото однієї з машин, яку зафільмувала камера на виїзді з райцентру. Рідні дівчинки постійно перебувають біля поліції. Батько дитини не на камеру розповів, що Даринка сама нікуди не могла поїхати, у неї мала бути генеральна репетиція перед виступом, який був для неї дуже важливим.

Відомо, що напередодні родині телефонував невідомий і вимагав 10 тисяч доларів за інформацію про їхню дитину. Поліція спрацювала оперативно і затримала жителя Миколаївського району за шахрайські дії та вимагання. Місцеві ж як можуть допомагають. Твердять: байдужих немає, бо таке ж лихо могло спіткати будь-яку родину. 

У поліції поки кажуть, що пошуки не припиняються, триває оперативна робота, задіяні літаки з відеокамерами, особлива увага до київської траси. І звісно, всі тут дуже хочуть вірити, що дівчинку врешті знайдуть неушкодженою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, розшук, одеса
В тему

Останні матеріали