18 Червня 2019
Новини

У Києві покарають водія, який влаштував «покатушки» на скляному мості

У Києві покарають  водія, який влаштував «покатушки» на скляному мості

Кермувальника Mersedes, який виїхав на новий вело-пішохідний міст, встановили.  

Можливого водія автомобіля Mercedes, який напередодні ввечері виїхав на новий пішохідно-велосипедний «міст Кличко» в Києві, офіційно запросили до відділення поліції для розгляду справи, передає «Прямий».

Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Києва.

У поліції підтвердили, що відразу ж після події було встановлено місцезнаходження чоловіка-водія і його автомобіля.

Але отримати роз’яснення про те, що трапилося, у самого водія не вдалося, оскільки він ховається і уникає спілкування з поліцейськими.

«Сьогодні управління патрульної поліції у місті Києві направило чоловікові (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб протягом тижня взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення», – йдеться в повідомленні.

У разі, якщо чоловік не з’явиться, справа буде розглянута за його відсутності, адже він попереджений про її розгляд у встановлений законом спосіб.

«Зараз патрульні продовжують відбирати пояснення в очевидців події для кваліфікації вчиненого правопорушення. Під час перевірки матеріалів інспектори також встановили, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права», – додали в прес-службі.

Ось відео, яке наробило стільки шуму в Мережі:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, поліція, водій
В тему