18 Червня 2019
Новини

Син нардепа замішаний у секс-скандалі

Син нардепа замішаний у секс-скандалі

Син народного депутата, обраного в Коломиї, потрапив у секс-скандал.

Про це повідомив його батько, Юрій Тимошенко.   

Він розповів, що напередодні у його неповнолітнього молодшого сина в соцмережах додалася в друзі «старша і смілива, а найголовніше, дуже ініціативна «красуня».

«Тижні палкого і невинного листування, «любов до гробу» і спокусливі пропозиції того, про що мріє кожен хлопчик в юному віці. І, мабуть, в страшному сні моєму синові не приснилося б, що «кохана» записує все на відео з першої секунди.

Потім одразу замість «коханої» з’явився до краю обурений старший чи то хлопець, чи то чоловік, що погрозами розповсюдження, шантажем і залякуванням почав вимагати зробити те чи інше неподобство на відео, а після цього обіцяв пробачити і все забути.

А потім ботопотвора тижнями і місяцями безжалісно шантажувала мене і мою дружину.

В свою чергу я негайно звернувся у відповідні органи, але справа виявилася не такою легкою і простою, якби мені хотілося», - пише нардеп в Фейсбуці.

«І ось, коли довкола потвори вже, здавалося б, коло замкнулося остаточно, наспіли дочасні вибори, заради яких то все, ймовірно, й робилося.

І почалася розсилка фото і відео спочатку окремим і зовсім не випадковим коломиянам з метою заставити мене добре подумати, балотуватися чи ні (вже наперед називаючи мене в цій розсилці «колишнім» народним депутатом), бо далі буде ще гірше. Відповідно в свою чергу хочу запевнити всіх «доброзичливців» в тому, що гірше вже нічого не буде», - запевнив нардеп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, секс-скандал, депутати
В тему