18 Червня 2019
Новини

«Поїхали в магазин»: у водоймі під Херсоном знайшли тіла двох дітей і чоловіка

«Поїхали в магазин»: у водоймі під Херсоном знайшли тіла двох дітей і чоловіка

Автомобіль з’їхав з траси у зрошувальний канал.

У Херсонській області в одній із тутешнії водойм виявили легковик, а поблизу – троє загиблих людей, з яких двоє – діти. Про це повідомляє Нацполіція регіону.

«Вчора, 17 червня, о 01:40 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 43-річна мешканка одного з населених пунктів Чаплинського району. Схвильована жінка повідомила, що напередодні ввечері двоє її неповнолітніх синів, віком 5 та 17 років, разом із 35-річним сусідом поїхали на автомобілі та досі не повернулися. В ході розшукових заходів, які безперервно тривали з часу отримання повідомлення, автомобіль був знайдений на дні магістрального зрошувального каналу. Згодом у воді знайшли і тіла усіх розшукуваних», – сказано у повідомленні.

Так, діти разом із дорослим поїхали на машині родини «Москвич-412» у сільський магазин. Як згодом батькам розповіли односельці, зробивши покупки, чоловік із дітьми сіли знову в автівку та поїхали у невідомому напрямку. Рідні самостійно намагалися розшукати зниклих, проте їм це не вдалося і вони зателефонували до поліції.

У пошуках були задіяні 31 працівник поліції та 3 автопатрулі, працівники ДСНС. Також долучилися 25 місцевих жителів.

Зниклих відшукали лише через 17 годин. Неподалік від сусіднього населеного пункту працівники поліції помітили на ґрунті сліди від шин, що вели у зрошувальний канал. Під час його обстеження на глибині близько 5 метрів виявили автомобіль, на якому виїхали розшукувані.

Вікна автівки були відчинені, а салон без пасажирів. Тож була надія, що вони врятувалися. Проте, на жаль, у ході подальшого обстеження акваторії дітей і чоловіка знайшли у воді без ознак життя.

Проводяться необхідні слідчі дії для правової кваліфікації події. 

(Головне фото – ілюстративне.)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, херсон
В тему