17 Червня 2019
Новини

Дмитро Щебетюк перевіряє Рівне на доступність

Дмитро Щебетюк перевіряє Рівне на доступність

Уже два дні поспіль у Рівному перебуває активіст, спортсмен, блогер, мандрівник, співзасновник ініціативи Доступно.UA та один із співведучих програми  #@)??$0 Майкла Щура Дмитро Щебетюк. 

Дмитро разом із своєю командою перевіряє  громадський простір, транспорт та інфраструктуру міста на безбар’єрність для маломобільних груп населення. За результатами інспекції буде створена онлайн-мапа доступності, - йдеться на сторінці Доступно.UA у Facebook.

Усього в межах проекту відвідають 8 українських міст. Рівне - перше місто у цьому списку, Луцьк - друге.

Рівнян запрошують приєднатися до проведення перевірки 19 червня. Також у рамках заходу відбудеться мотиваційна зустріч, у приміщенні ІнфоХабу, на вул. Словацького 3А, початок - о 18:00. 

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наш другий день у Рівному! Попри спеку продовжуємо працювати ???????? 19 червня запрошуємо мешканців Рівного приєднатися до нас та перевірити, чи комфортне місто для всіх людей. Cпільно ми проінспектуємо громадський простір, транспорт та інфраструктуру на безбар’єрність для маломобільних груп населення і за результатами створимо онлайн-мапу доступності. ???? Починаємо нашу подію Перевіряємо Рівне на доступність разом! об 11:00 в INFOHUB. Напередодні ввечері, 18 червня о 18:00 запрошуємо до ІнфоХабу на мотиваційну зустріч з @schebetyuk . Він розповість про свої автостопи Україною та Білоруссю, а цієї весни ще й Європою, про заплив через Босфор і спортивну кар’єру та не лише. Буде багато позитивних емоцій та натхнення. А ще – обіймашок. ???? Реєстрація на подію в Рівному за посиланням в шапці профілю? Рівне – перше місто, що команда Доступно.UA відвідає в межах нового проекту. Усього це 8 українських міст. Проект здійснюємо за підтримки British Embassy Kyiv.

Допис, поширений Dostupno.UA (@dostupno_ua)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне
В тему