12 Червня 2019
Новини

Страшна ДТП із лісовозом на Закарпатті: п’ятеро людей загинули (фото 21+)

Страшна ДТП із лісовозом на Закарпатті: п’ятеро людей загинули (фото 21+)

У Закарпатській області лісовоз із людьми звалився з обриву в річку.

У Закарпатській області вантажівка з дровами зірвалася з гори і впала в річку. У страшній аварії загинуло п’ятеро людей, повідомляє «Сьогодні», посилаючись на прес-службу місцевої ДСНС.

Страшна ДТП сталася в Тячівському районі, а саме в лісовому масиві поблизу села Тарасівка. Тіла п’ятьох загиблих знайшли вчора, 11 червня, з 17:45 по 22:00. Як повідомив місцевий журналіст і правозахисник Роман Келемен, машина зірвалася з гори, коли чоловіки вирушили на заготівлю дров.

«Чотирьох людей знайшли мертвими, а іншого віднесла ріка. Як видно із фотографії, від машини залишилася рама, а людей змішало з дровами і брудом», – написав Келемен у Facebook.

Як розповіли рятувальники, загиблими виявилися громадяни 1964, 1963, 1981, 1991 і 1992 років народження, які, ймовірно, здійснювали заготівлю деревини. Місцеве видання mukachevo.net повідомляє, що жертвами ДТП стали двоє лісників і троє жителів Тарасівки.

«До пошукових робіт залучалося 53 чол. та 5 од. тех., з них від ДСНС 8 чол. особового складу та 2 од. техніки. Обставини події встановлюються правоохоронними органами. На місці події працювала оперативна група управління ДСНС у Закарпатській області», – відзначили надзвичайники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, дтп, закарпаття
В тему

Останні матеріали