11 Червня 2019
Новини

На Хмельниччині мати намагалася «здати в бордель» 15-річну доньку

На Хмельниччині мати намагалася «здати в бордель» 15-річну доньку

40 тисяч гривень – саме стільки хотіла отримати хмельничанка, яка  намагалася «здати в бордель» свою 15-річну доньку. Проте горе-матір затримали.

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, слідчими слідчого управління у співпраці із співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в області та співробітниками управління СБУ в Хмельницькій області викрито та задокументовано факт торгівлі людиною.

Встановлено, що мешканка обласного центру намагалась здійснити незаконну угоду та за 40 тис грн. здати «в оренду» 15-річну доньку. При цьому вона чітко усвідомлювала, що віддає свою дитину у так званий «бордель» для заняття проституцією або для будь-яких інших цілей.

Під час одержання половини обумовленої суми коштів зловмисницю викрито та затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.149 – торгівля людиною, вчинена щодо неповнолітнього його батьками КК України. На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір доказів.

Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу. За інформацією поліції, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Дівчинка-підліток мала надавати інтимні послуги в закладі розпусти в одному з курортних регіонів, але матір це жодним чином не бентежило. Поліцейські раніше уже притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов‘язків щодо виховання дитини.

Крім того, сама зловмисниця має широке коло тісних зв’язків із представниками кримінального світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, хмельницький, бордель, діти, хмельницький
В тему