6 Червня 2019
Новини

«Шабаш збоченців!»: Мосійчук ополчився проти ЛГБТ-параду в Києві

«Шабаш збоченців!»: Мосійчук ополчився проти ЛГБТ-параду в Києві

Колишній соратник Олега Ляшка судиться із організаторами гей-параду, який має пройти вулицями столиці 23 червня.

Колишній однопартієць Ляшка по Радикальній партії Ігор Мосійчук назвав проведення гей-парадів у Києві «шабашем збоченців». Нардеп категорично проти проведення у столиці Маршу рівності, запланованого на 23 червня, і навіть із цього приводу звернувся в суд. Відповідний пост з’явився на Facebook-сторынцы Мосыйчука.

За словами обранця народу, він позивається до КМДА  в Окружному адміністративному суді Києва.

«Сказав – зробив! Вчора, з Божою поміччю, подав в Окружний адміністративний суд м. Києва позов до КМДА, в якому вимагаю заборонити проведення гей-параду в центрі столиці 23 червня, і в будь-який інший день.

Твердо переконаний, що проведення шабашу збоченців в центрі столиці суперечить християнській моралі, травмує психіку українських дітей, та ображає всіх українців! Судова заборона гей-параду не тільки морально захистить маленьких українців від впливу збоченців та дегенератів, а й захистить їх самих від розлючених традиціоналістів!

Ні, маршам та збіговиськам збоченців, дегенератів та генетичного сміття в нашому Золотоверхому Києві!» – не добирав висловлювань, щоб зімітувати хоча би подобу толерантності, Мосійчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, лгбт-спільнота, ігор мосійчук
В тему