4 Червня 2019
Новини

Дівчина заробляє на життя чханням

Дівчина заробляє на життя чханням

18-річна Еббі Хейвуд вчиться в художній школі в англійському місті Лідс. Одного разу під час малювання вона за 3 години чхнула 37 разів.

Про це повідомляє видання Главное.

Відео про її чхання, опубліковане на YouTube, виявилося несподівано популярним. Дівчина зрозуміла, що на цьому можна заробити. Вона вирішила чхати перед камерою і продавати записи.

Фетишисти платять до 100 фунтів стерлінгів (близько 3500 грн) за відео, в яких вона виконує їх прохання - наприклад, чхає і показує ноги або чхає і щось говорить. «Одного разу хтось хотів, щоб я чхнула і пішла в громадський туалет», - розповідає Хейвуд.

Замість плати чоловік надіслав їй стофунтовий купон на покупки в магазині Urban Outfitters. «В ідеалі, гроші переказують на PayPal, але він платив вперше і не хотів показувати банківську інформацію, - пояснює вона. - Або, може, у нього є дружина, і йому не хочеться, щоб вона бачила».

Хейвуд стверджує, що здатна чхнути 11 раз за п’ять хвилин і тільки два рази чхала до крові з носа. Відео фетишистів допомагають їй платити за навчання і не боятися, що через безгрошів'я доведеться кинути художню школу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт британського прем’єра вигадав нове застосування для лімузина Трампа (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, великобританія, Курйози
В тему