4 Червня 2019
Новини

У Львові вбивця вирішив сховати тіло у…каналізації

У Львові вбивця вирішив сховати тіло у…каналізації

У Львові місцевий житель завітав до товариша з Вінничини, який орендував квартиру. Проте гість навіть не підозрював, чим закінчиться їхні дружні посиденьки.

Так, в Галицький відділ поліції 2 червня близько третьої ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степана Бандери у Львові чоловік відкрив каналізаційний люк і кинув туди, ймовірно, тіло людини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що 1 червня близько другої ночі у квартирі, яку орендує 25-річний уродженець Вінницької області, під час розпивання спиртних напоїв виникла сварка між ним та його гостем, 31-річним львів’янином.

Конфлікт переріс в бійку, в ході якої «господар» заподіяв гостеві тілесні ушкодження, від яких він помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник переховував тіло у квартирі, а наступної ночі кинув його в каналізаційний люк.

За висновком судмедекперта смерть потерпілого настала внаслідок травм голови.

Зараз вирішується питання про повідомлення уродженцю Віниччини підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, львів, львів, вбивство, каналізація, алкоголь
В тему