3 Червня 2019
Новини

Україну в Мінську знову представлятиме Кучма

Україну в Мінську знову представлятиме Кучма

Президент України Володимир Зеленський заявив, що колишній глава країни Леонід Кучма знову представлятиме Україну в тристоронній контактній групі.

Повідомляє портал АНТИКОР.

За словами Зеленського, засідання в Мінську відбудеться вже в середу, 5 червня.

Президент підкреслив, Україна має конкретні пропозиції, які 5 червня будуть озвучені. «У нашої групи вже є конкретні пропозиції. У нас немає багатьох років для припинення війни. І я б хотів, щоб ці пропозиції були зі зрозумілими термінами виконання того чи іншого пункту», - сказав глава держави.

«Я зустрічався з нашими партнерами з США, Франції, Німеччини, інших країн Євросоюзу. Ми обговорювали дуже важливий для кожного українця питання - питання війни на Донбасі. У нас є спільна позиція - це відновлення наших переговорів по Донбасу в Нормандському форматі і розблокування Мінського процесу», - додав Зеленський.

При цьому сам Кучма розповів, що «не міг не погодитися з такою пропозицією». «Я завжди звик у своєму житті приймати рішення і виконувати їх. Зустріч з президентом показала, що у мене є така можливість - зробити свій внесок. ... Я говорив, що не можу працювати весільним генералом. Сьогодні є можливість працювати на благо України» , - заявив Кучма.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, мінські угоди, кучма леонід, володимир зеленський, донбас
В тему