3 Червня 2019
Новини

Ізраїльтянка народила дитину мерцю, виконавши його останнє бажання (фото)

Ізраїльтянка народила дитину мерцю, виконавши його останнє бажання (фото)

У 2013 році 35-річній Ліат Малка з Ізраїлю лікарі повідомили, що якщо вона хоче дітей, то краще із цим не зволікати.

Дівчина почала шукати інформацію в Мережі і натрапила на старий ролик невтішних батьків, які втратили сина. Цьому відео на той момент було вже сім років, і Ліат зв’язалася з адвокатом пари – Влада і Юлії Познянських, особливо ні на що не сподіваючись, передає Daily Mail.

Яким же було її здивування, коли виявилося, що чоловік і жінка досі не змогли знайти матір для свого онука чи онуки. Тому дівчина домовилася з Познянськими про зустріч. Владислав і Юлія розповіли, що їхній син Барук помер у 25 років від раку і він дуже хотів завести дитину. Перед лікуванням хлопець заморозив сперму, щоб пізніше батьки змогли знайти підходящу дівчину. Але минуло сім років, і подружжя вже зовсім зневірилося. Познянські показали Ліат фотографії сина, і дівчина зрозуміла, що Барук був хорошим хлопцем.

«Я відразу зрозуміла, що він дуже приємна людина. Добрі очі, тепла усмішка, у нього було дуже привабливе обличчя», – зазначає Ліат Малка.

Пізніше дівчина народила чудову і здорову доньку, яку назвала Широю. Бабуся і дідусь часто гуляють з малятком, а Ліат розповідає донечці про її батька. Іноді молодій мамі важко звикнутися із ситуацією, адже ні Познянських, ні їхнього сина вона не знала, але результат цього знайомства окупає всі сумніви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото
В тему