3 Червня 2019
Новини

На колір і смак: купальники літнього сезону – 2019 (фото)

На колір і смак: купальники літнього сезону – 2019 (фото)

Прийшов час примірти жінкам модні, а головне – ті, які пасують, купальники.

Нарешті настало календарне літо і настав час вирушити на пляж. Хтось насолоджується плаванням і засмагою, а інші люблять спортивні пляжні ігри. Купальник – це щось індивідуальне, те, що прикрасить вашу фігуру і підкреслить всі її переваги, ідеться на сайті ТРК Україна.

Незважаючи на те, що перед літнім сезоном всі активно приступають до тренувань, не всі змогли встигнути та досягти бажаних форм. 

Купальник може зробити фігуру як бездоганною, так і навпаки – показати її недоліки. Тому сьогодні ми розглянемо універсальні купальники для різних типів фігур, щоб зробити акцент на перевагах вашої фігури і приховати недоліки.

Купальник з глибоким вирізом

Принти, а особливо рослинні, в трендах 2019 року. А глибокий виріз підійде дамам з невеликим бюстом, що є відмінною перевагою, адже така актуальна модель купальнику виглядає дуже виграшно. Для додання об'єму можна обрати купальник з підкладками або набивками.

Універсальні купальники

Купальник з V-подібним вирізом

Власницям фігури «груша» відмінно підійде такий купальник. Він підкреслить ваші стегна, а виріз зробить акцент на бюсті, щоб збалансувати верхню і нижню частини тіла. Сміливий червоний колір точно зробить вас найяскравішою і стильною на пляжі.

Червоний купальник з вирізом

Купальник з чашечками і приспущеними плечима

Купальник з чашечками це те, що потрібно, аби підкреслити бюст і надати йому красивої форми. Висока посадка по стегну подовжить ніжки, а дизайн з вертикальними лініями візуально зробить вашу фігуру стрункішою. Зворотний бік цього правила стосується горизонтальних смуг, які лише розширюють фігуру, тому будьте уважні при виборі принту.

Купальники, які приховують недоліки

Купальник з вирізами

Класичний чорний – ідеальний варіант, тому що жоден колір не робить ефект «стрункості», як цей. Актуальні вирізи по боках додадуть фігурі форми «пісочного годинника». Така модель відмінно приховає животик, якщо ви його ще не встигли підтягнути, але також підкреслить красиві та пишні стегна, зробивши їх вашим козирем. Чудовий вибір для відпочинку.

Дізнайтеся, якою буде погода на літо 2019.

Купальник, який приховає живіт

Купальник з топом

Купальник допоможе візуально підкреслити груди і зробити лаконічний акцент на декольте. Купальник підійде будь-якому типу фігури, а в разі фігури-груші, він допоможе додати обсягу до верхньої частини тіла і зробити фігуру ідеальної форми. Але будьте обережні, горизонтальні лінії можуть зробити вашу фігуру ширше. Тому якщо ви з самого початку не задалися такою метою, обирайте інший принт.

Купальники, які приховують недоліки

Читайте також:

Відома модель презентувала купальники для пишнотілих жінок (відео)

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали