1 Червня 2019
Новини

Під Рівним людина загинула, поки «пожарка» об’їжджала «героїв парковки» (фото)

Під Рівним людина загинула, поки «пожарка» об’їжджала «героїв парковки» (фото)

Трагедія сталася у селищі Клевань Рівненського району.

На Рівненщині провина за загибель літньої жінки частково лежить на «героях парковки»: через хаотично запарковані авто бригада пожежників і швидка не змогли дістатися на виклик вчасно.

Про це у своєму Facebook  написав місцевий житель Сергій Білка.

«По вулиці Тихій з-за деяких власників транспортних засобів був загороджений проїзд. Пожежний автомобіль був змушений робити об’їзд до місця виклику і втратив дорогоцінний час», – пише він.

За його інформацією, поки пожежники і медики шукали шляхи доїзду до місця пожежі, старенька господиня хати, де сталося коротке замикання і загоряння речей побутового вжитку, добряче наковталася чадного газу. Через  автомобілістів, які загородили вулицю, 90-літня жінка надто пізно отримала медичну допомогу і померла в кареті ШМД.

Відзначається, рятувальникам Держслужби з надзвичайних ситуацій довелося витратити більш як півгодини на об’їзд вулиць населеного пункту, де проїжджа частина була загороджена автомобілями.

«Остаточно причину смерті з’ясують фахівці... у подібних ситуаціях кожна секунда дійсно важлива», – зазначили у коментарі журналістам у прес-службі місцевої ДСНС.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали