30 Травня 2019
Новини

Китаєць подарував коханій «шматочок» океану за 99 тисяч доларів

Китаєць подарував коханій «шматочок» океану за 99 тисяч доларів

У травні китайці відзначають своєрідний «віртуальний» День святого Валентина, який популярний серед інтернет-користувачів.

Один із закоханих у Піднебесній на прізвище Чжан зробив своїй дівчині дуже незвичайний і дорогий подарунок. Він підніс їй «частину океану», за яку заплатив 682 662 юанів (близько 99 тисяч американських доларів). «Шматок» Жовтого моря площею 210 га біля узбережжя провінції Шаньдун продавала на онлайн-аукціоні компанія, що розводить рибу, передають «Факти».

Подруга Чжана похизувалася презентом у соцмережах, показавши скріншот сторінки із сайту аукціону. Вона розповіла, що дорікнула бойфрендові за те, що він нічого їй не подарував на свято. А той у відповідь вручив їй документи власності на «окрайчик» моря.

Адвокати кажуть, що покупка Чжана – цілком легальна і відповідає законодавству Китаю. Організації та окремі індивідууми можуть подавати заявки на придбання права ексклюзивного використання морської ділянки до відповідних органів. Отримана ліцензія може бути передана третім особам на весь час дії ліцензії. Що саме має намір робити китаянка з подарунком – невідомо.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, китай, день закоханих
В тему