29 Травня 2019
Новини

Жінка самостійно народила в машині на очах у трьох дітей (відео 18+)

Жінка самостійно народила в машині на очах у трьох дітей (відео 18+)

Мешканка американського штату Невада прийняла у себе пологи в машині по дорозі в лікарню.

Як повідомляє Daily Mail, десятирічний син знімав те, що відбувається на відео.

Майк Ентоні Аддисон віз вагітну дружину Руді Нейпір на плановий огляд у лікаря. Подружжя попросили свого сина Джейдена записати поїздку на відеокамеру. Раптово жінка закричала: «Майк, я народжую, Майк, я народжую», на що переляканий батько відповів: «Ні, це не так».

Коли Аддисон зрозумів, що дружина не жартує, він почав говорити на камеру: «Хей, Джолі, це твій тато. Ми всі чекаємо твоєї появи, не терпиться взяти тебе на руки ». Потім чоловік передав слово синові і двом дочкам, що знаходяться на задніх сидіннях. Джейден повернув камеру на себе і жартівливо сказав: «Поспішай». Сестри мовчки сиділи поруч з братом і плакали.

Нейпір і новонароджену дівчинку благополучно доставили в лікарню і незабаром виписали. Життя немовляти ніщо не загрожує.

«Я займався різними «речами» на передньому сидінні моїх автомобілів ... Але бути присутнім на пологах і вести машину, в якій, крім дружини, сидять три дитини ...», - написав батько в Facebook, супроводивши пост відеороликом народження дочки Джолі Таверн Аддисон.

Запис став вірусним і зібрав більше дев'яти мільйонів переглядів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, пологи, сша, відео, Відео
В тему