29 Травня 2019
Новини

«Вакарчук сказав, що мене любить» – зізналася Яніна Соколова

«Вакарчук сказав, що мене любить» – зізналася Яніна Соколова

Українська журналістка Яніна Соколова зізналася, що в підлітковому віці була фанаткою українського музиканта, лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.

На своїй сторінці в Facebook журналістка розповіла, що, коли їй було 14, вона чекала Вакарчука у запорізького спорткомплексу «Юність», щоб взяти автограф.

«День Ч настає. Я в лосинах і топі (а в 14 у мене був вже 3-й розмір грудей, тому шанси привернути увагу різних тіл, а рідко душ я мала високі) чергую на сходах.

Він входить, волосся назад (тоді були довгі чогось), на шиї яка фенечка з дерева (я собі потім теж таку купила з глини для чогось) і поспішно піднімається сходами в гримерку», - написала Соколова.

«Я за ним. З переляку кричу «В’ячеслав», потім оговтуюся і настигаю жертву, всовуючи йому до рук маркер і папір. Потім років так з 3 зберігаю папір А4 з автографом під склом на письмовому столі.

Показую всім, хто приходить у гості. Даю потримати тільки самим охайним...

Позавчора він набрав мене і тремтячим голосом сказав що вражений моєю сміливістю і все таке, що мене любить( тут був мікро інфаркт), обіймає і... що що, дітки? Правильно: що все буде добре для кожного з нас», - розповіла Соколова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, святослав вакарчук, соколова яніна, океан ельзи
В тему