28 Травня 2019
Новини

У Вакарчуковому «Голосі» представили нових членів

У Вакарчуковому «Голосі» представили нових членів

У партії «Голос», яку очолює музикант Святослав Вакарчук, представили ще двох осіб.

Мовиться про Павла Кухту та Ярослава Железняка, – пише Телеканал новин 24.

Святослав Вакарчук підкреслив, обидвоє є справжніми професіоналами, які «максимально доклалися до того, щоб відбулася більшість позитивних реформ».

«Люди в Україні чекають на зміни, але за ідеєю змін має стояти реальний зміст. Тому прямо зараз ми працюємо з найкращими міжнародними та українськими експертами над формуванням для «Голосу» ефективної та якісної реальної програми змін в країні», – зауважив під час представлення Павло Кухта.

Ярослав Железняк, зі свого боку, зазначив, оскільки на вибори до Ради так і не запроваджено відкриті списки, тому вони працюватимуть над тим, аби до парламенту завести людей нової генерації та зрештою кардинально змінити його роботу.

Що відомо про Павла Кухту?

Це екс-заступник голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ (SAGSUR) при Кабміні. Також він є фахівцем у галузі фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Разом з Іваном Міклошем і Лєшеком Бальцеровичем працював у стратегічній групі радників з підтримки реформ.

Що відомо про Ярослава Железняка?

Є також членом SAGSUR, де виконує обов’язки радника з питань зав’язків з органами державної влади. Свого часу йому вдалося мобілізувати депутатів Верховної Ради, щоб вони голосували за реформаторські законопроекти, зокрема за реформу державних закупівель PROZORRO, медичну реформу, дерегуляцію бізнесу тощо. У 2015-2018 роках Железняк був радником міністра економічного розвитку й торгівлі України, а у липні 2017-го – його призначили радником прем’єр-міністра зі зав’язків із парламентом.

Читайте також:

Вакарчук озвучив три мети, заради яких йде в парламент

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, святослав вакарчук, політична партія, вибори, вру, вру
В тему