27 Травня 2019
Новини

Коломойський розказав, як, напившись із Зеленським, «тролили» Вакарчука

Коломойський розказав, як, напившись із Зеленським, «тролили» Вакарчука

Олігарха під час пиятики із тоді ще шоуменом потягло на пізні дзвінки Вакарчуку.

Український олігарх Ігор Коломойський розповів, як разом з президентом України Володимиром Зеленським напідпитку дзвонив музиканту Святославу Вакарчуку та питав про підтримку Зеленського. Про це він повідомив в інтерв’ю виданню «Українська правда» в понеділок, 27 травня.

«Ми (з Володимиром Зеленським. – Ред.) ще, пам’ятаю, дзвонили Вакарчуку і питали: «Ти підтримуєш Зеленського чи ні?», сміялися», – пригадалося Коломойському.

«Ми із Зеленським десь відзначили закінчення фінансового року. Орієнтовно березень 2017-го. А Зеленський тоді ще нічого не оголошував, нікуди не збирався. Ну так, у кулуарах – що якщо піде Вакарчук, то піде і Зеленський», – повідав передісторію «тролінгу» над Вакарчуком олігарх.

На запитання журналістів, що відповів на таке Вакарчук, багатій розповів, що Славко був сонний, оскільки дзвінок пролунав у пізній час.

«Ми його питаємо: «Ти підтримуєш Зеленського?». Я думаю, у нього обличчя було, ніби він жабу з’їв», – уявляє собі реакцію фронтмена «ОЕ» один із найбагатших українців.

За його словами, цей дзвінок був для Вакарчука несподіванкою і той абсолютно не думав у цьому напрямку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, ігор коломойський, святослав вакарчук, володимир зеленський
В тему