27 Травня 2019
Новини

Дмитро Ярош: «Якщо Зеленський зрадить Україну, висітиме на дереві на Хрещатику»

Дмитро Ярош: «Якщо Зеленський зрадить Україну, висітиме на дереві на Хрещатику»

В тому разі, якщо ноовообраний президент Володимир Зеленський зрадить Україну, то втратить не «рейтинги, а популярність», а життя.

Таку думку висловив колишній провідник «Правого сектору» Дмитро Ярош, який зараз воює на Сході України. Про це командувач Української добровольчої армії заявив в інтерв’ю виданню «Оглядач».

За словами Яроша, він добивається зустрічі із Зеленським, аби дати йому кілька порад, та наразі той не відповідає на меседжі. «Можливо, вони до нього не дійшли: він людина зайнята», – припускає командир УДА.

Ярош, за його зізнанням, хоче донести до нового гаранта «одну істину»: українців не можна принижувати, бо, хоч вони «поки не до кінця навчилися будувати державу. Але повстання робити ми навчилися дуже добре і змітати тих всіх «орлів», які паразитують на крові і поті українців».

«Зеленський у своїй інавгураційній промові говорив, що готовий втратити рейтинги, популярність, посаду… Ні, він втратить життя. Висітиме на якомусь дереві на Хрещатику – якщо зрадить Україну і отих людей, які на Революції та війні загинули. І дуже важливо, щоб він це розумів», – зазначив Ярош.

В той же час, попри радіальні погляди на окремі питання, Дмитро Ярош усе ж вірить, що у Зеленського є перспективи стати непоганим керманичем держави і бойовим Верховним головнокомандувачем.

«Він може дати стимул до пришвидшення реформування Збройних Сил України та інших державних силових структур за найкращими світовими стандартами. І не тільки натівськими… Він може об’єднати світове українство, що устократ підвищить потенціал держави і відсіч російській агресії. Він, навіть, може стати більшим українським націоналістом, ніж Ярош. Бо на цей час має набагато більше важелів впливу на розвиток української нації», – визнав командувач Української добровольчої армії.

Також, упевнений Ярошах, Зеленському під силу зміцнити економку, звільнивши підприємців від «страшного тиску силовиків»: «Зробити так, що бізнес не будуть «шарахкати», як «шарахкали» за попередніх президентів. В яку область я не приїздив – скрізь підприємці казали: нас «кашники» «кошмарять» по повній програмі, менти, податкова… За таких умов ми не можемо підняти економіку. Нам необхідне економічне зростання на не менше 7 – 9% на рік. Інакше ми рівня Польщі досягаємо хіба за 50 років. А зараз ми навіть до 3% не дотягуємо. То що – 100 років Польщу наздоганятимемо? Це смішно!» – вважає екс-провідник «Правого сектору».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, дмитро ярош, володимир зеленський
В тему