27 Травня 2019
Новини

На Волині втопився півторарічний малюк

На Волині втопився півторарічний малюк

Волинські рятувальники за тиждень виїздили 15 разів на пожежі та 16 – для проведення аварійно-рятувальних робіт.

20 травня працівники 14-ої ДПРЧ селища Ратне ліквідували загорання сухої трави та чагарників на площі 0,1 га, що трапилося на території Забродівській в урочищі Острови Ратнівського району, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Під час проведення аварійно-рятувальних робіт співробітники ДСНС врятували 2 людей: 20 травня у місті Камені-Каширському рятувальники 8-ої ДПРЧ деблокували потерпілого, який був затиснутий в автомобілі, й передали його медикам, а 23 травня працівники 9-ої ДПРЧ деблокували водія з кабіни трактора, що перекинувся у селі Печихвости Горохівського району.

24 травня через сильний дощ була підтоплена проїжджа частина на вулиці Володимира Великого у селищі Маневичі, а також дві присадибні ділянки в селі Оконськ Маневицького району. Відкачали воду з підтоплених територій працівники 13-ої ДПРЧ селища Маневичі.

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 7 боєприпасів у Старовижівському та Маневицькому районах.

22 травня працівники 4-ої ДПРЧ вилучили з приватного ставка у Ковелі тіло півторарічного хлопчика, а 24 травня мешканці села Підбереззя Горохівського району виявили у водоймі тіло 58-річного односельчанина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, пожежа, вода, трагедія, рятувальники
В тему