24 Травня 2019
Новини

На Рівненщині побили поліцейських та прикордонників

На Рівненщині  побили поліцейських та прикордонників

На Рівненщині у селі Познань та Глинне Рокитнівського району правоохоронців та прикордонників  пограбували та побили.

Відтак слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській область проводять досудове розслідуванняопору, грабежу та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

На підставі ухвали суду поліцейським Рокитнівського відділення, працівникам місцевої прокуратури та прикордонної служби під час проведення обшуків у господарствах двох жителів сіл Познань та Глинне понад 100 місцевих жителів почали чинити опір.

 У правоохоронців відібрали відеокамеру, папку з документами та нанесли кілька ударів капітану поліції та працівникам прикордонної служби. Після надання необхідної меддопомоги потерпілих, які отримали забої різних частин тіла, відпустили.

У ході досудового розслідування за фактом опору працівникові правоохоронного органу, грабежу та умисногозаподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу слідчі слідчого управління встановили орієнтовне коло найбільш активних осіб, які можуть бути причетні до вчинених кримінальних правопорушень.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, рівне, національна поліція, прикордонники, рівне, бійка
В тему