24 Травня 2019
Новини

На Волині військовий у п’яному чаду зламав щелепу копу

На Волині військовий у п’яному чаду зламав щелепу копу

Військовослужбовця судитимуть за побиття співробітника поліції при виконанні.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 25-річним військовим, жителем Нововолинська, тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні, повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Інцидент стався 26 березня на автостанції у місті шахтарів. Нетверезий молодик ударив в обличчя слідчого Нововолинського відділення поліції, який, представившись працівником поліції, вимагав у нього припинити вчиняти правопорушення. 
Таким чином він спричинив правоохоронцю тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості – зламав щелепу.
Зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 КК України, й подальшу його долю вирішуватиме суд.

У прокуратурі зауважують, що за такий злочин – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків – Кримінальний кодекс передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, поліція, армія, бійка
В тему