23 Травня 2019
Новини

«Країна в смартфоні»: якою Зеленський бачить Україну

«Країна в смартфоні»: якою Зеленський бачить Україну

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він і його команда хочуть «зробити країну в смартфоні» і назвав 4 рівня, як цього можна досяги.

Про це Зеленський сказав на форумі iForum, передають Українські Новини.

«Можете вважати мене мрійником, але ми хочемо зробити країну в смартфоні, уряд у смартфоні та впровадження 4 рівнів: інформація про державу, комунікації з державою, транзакції з державою і управління державою. Як би було круто, коли ти їдеш на роботу і не тільки читаєш новини і дивишся погоду, а ти реально контролюєш, які законопроекти подаються, ти можеш їх змінювати, які чуваки - вибачте за це слово, але вони поки такі - які люди, будемо сподіватися, що вони люди, обираються, яких їх можна відкликати, які ви петиції готуєте», - сказав Президент.

За його словами, він мріє, щоб Україна стала першою в світі «країною в смартфоні».

Зеленський зазначив, що у сфері електронного уряду Україна поки не досягає успіху.

«Ми сьогодні, як би прикро це не звучало, програємо Казахстану, Білорусі, Узбекистану, Грузії, Молдови, країнам Балтії та агресору«, - додав він.

Також Зеленський зі своєю HR-командою має намір залучити представників міжнародних рекрутингових і HR-агентств до співробітництва в пошуку кадрів на ряд посад в системі державного управління.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, смартфон, україна
В тему

Останні матеріали