23 Травня 2019
Новини

«#Вова_йди_у_сраку»: Україною шириться новий флешмоб

«#Вова_йди_у_сраку»: Україною шириться новий флешмоб

Нещодавно голова Адміністрації Президента Андрій Богдан висловився про можливість проведення референдуму з питання мирного врегулювання війни з Росією.

Цей факт в цілому сильно обурив українців. Зокрема, одна з коментаторів підтримала новий флешмоб під назвою «#Вова_йди_у_сраку».

«З перших днів сватання у владі. Полонені, повені, порушення законів і Конституції. Якийсь рехферендум готують. Поки ти, Володя, вірний 95 кварталу і Коломойському. Вова, йди в сраку!», - написала українка Галина Гайоха, яка явно підтримує Петра Порошенка.

На думку економіста Сергія Фурса, заяви про проведення референдуму означають фактичну реалізацію планів Путіна-Медведчука з поглинання України. В результаті відбудеться втрата державного суверенітету країни.

Таку ж думку підтримує журналіст Віталій Портников, після референдуму Україна піде в фарватер «русского мира», а держава перетвориться на такий собі союз «Малоросії і Новоросії». Також він підкреслив, що народ, цілком ймовірно, підтримає на референдумі такий сценарій і це значно наблизить розкол країни.

Також він назвав період президентства Порошенка «перехідним» і зазначив, що після нього почнеться етап «популістського правління», протягом якого на Україну чекає «5-6 років катастрофи для української економіки, політичного і соціального життя».

Після цього, на думку Портникова, почнеться «розвал», внаслідок чого до влади прийдуть «реформатори, які приведуть Україну до Європи».

«Зеленський, як і обіцяв, не торгує територіями або людьми. Він торгує суверенітетом. Він зробив вибір. І він готовий обміняти активи Коломойського на український суверенітет», - підкреслює Сергій Фурса.

Зараз українці зареєстрували петицію про висловлення недовіри та проголошення імпічменту новому президенту. За два дні петиція набрали необхідну кількість голосів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, флешмоб, володимир зеленський, референдум
В тему